Montag

Mai multe servicii, mai putine probleme !



Cine ar putea avea nevoie de serviciile noastre?

Conceptul ´´Servicii pentru Romanii din Germania´´ este dezvoltat in asa fel incat sa acopere cat mai multe nevoi ale oricarui roman stabilit in Germania.  Am reusit sa realizam un networking optim si eficient, astfel incat sa acoperim atat servicii de first-step( pentru romanii proaspat ajunsi in Germania) cat si servicii complexe de natura juridica, administrativa si sociala, pentru romanii care deja muncesc si traiesc in Germania de o perioada.

Suntem flexibili, avem experienta si avem unii dintre cei mai buni parteneri germani cu specializari in diferite ramuri  sociale, juridice si administrative.

 Pentru  probleme de ordin personal sau profesional, juridic sau administrativ, indiferent de statutul dumneavoastra social, apelati cu incredere la serviciile noastre. 

Va punem la dispozitie:

- consilieri juridici si avocati cu experienta;
-asistenta si traducere in scopuri personale, servicii de redactare;
-indrumare ;
-traducatori si interpreti autorizati, asistenta notariala, apostile;
-consilieri independenti de asigurari;
-specialisti financiar-contabili; servicii de contabilitate;
-consilieri de credite/ finantare;
-consiliere  pentru micii intreprinzatori, (servicii complexe);
-consilieri pentru administrarea averilor;
-specialisti in domeniul gastronomiei;
-consilieri imobiliari pentru investitii;
-cautare, informare personalizata.


10 Kommentare:

  1. Anonym21:34

    In legatura cu accesarea unui credit, am sanse daca sunt de 1 an in Germania si lucrez cu Gewerbe? Sotul meu e si el aici. Si inca o intrebarepentru o asigurare de sanatate cam cat trebuie sa platesc pe luna?
    Va multumesc

    AntwortenLöschen
  2. Buna ziua @Aninom,
    Obtinerea unui credit este conditionata de cativa factori, informatia pe care ati dat-o nu este din pacate suficienta pentru a primi un raspuns concret.Contactati-ne pentru a putea discuta in detaliu cu consultantul nostru, intr-o intrevedere.
    In legatura cu asigurarea de sanatate privata , acelasi lucru: avem nevoie de mai multe detalii pentru a va putea oferi raspunsuri. In functie de nevoile pe care le aveti si de cum se prezinta situatia dvs va vom oferi mai multe variante posibile . Iar dvs veti alege in cunostinta de cauza asigurarea care va multumeste.

    AntwortenLöschen
  3. Raul N.20:22

    Buna seara. Va contactez legat de o consiliere imobiliara. Am ajuns cu familia in Germania, la Frankfurt si am venit cu gandul sa ramanem aici. Inca nu am incheiat toata situatia in Romania, mai avem acolo doua firme care merg. In orice caz, vrem sa cumparam in Germania o casa cu curte si sa ne apucam de ceva aici,poate o cofetarie sau ceva de genul.Dar intai e important pentru noi sa gasim o casa si sa ne aranjam. Intrebarea este daca dvs oferiti pachet complet de consiliere adica de la cautarea casei pana la finalizarea cumpararii,cu verificari de acte, cu traduceri, cu tot. Repet, nu e vorba de investitie, noi vrem sa locuim in casa. Nu vorbim germana si chiar avem nevoie de servicii in sensul expus mai sus, ca sa nu ne facem nervi si sa ne invartim in cerc.Sau mai rau, sa cumparam ceva total in necunostinta de cauza. Multumesc.

    AntwortenLöschen
  4. Buna ziua domnule Raul N.
    Serviciile noastre de consiliere si asistenta in vederea achizitionarii unui imobil cuprind : ajutor in identificarea imobilului dorit, stabilirea vizionarilor, dicutiile cu proprietarii(vanzatorii), negocierile, la cerere-verificarea amanuntita a starii imobilului(prin serviciile arhitectului), asistenta in raport cu serviciile notariale, samd. Asistenta este, desigur, in limba romana. La nevoie oferim si asistenta post cumparare( ex.utilitati).
    Pentru detalii, va rugam sa ne contactati telefonic.


    AntwortenLöschen
  5. Raul N16:35

    Va multumesc pentru raspuns,chiar ma bucur ca v-am descoperit. Va contactez cand ajung inapoi la Frankfurt. Deocamdata sunt inca pentru cateva zile in Romania de aceia am preferat sa scriu.
    Sanatate!
    Raul.

    AntwortenLöschen
  6. Anonym13:39

    Buna ziua,in legatura cu acordarea alocatiei europene am si eu o intrebare.Am inteles de aici ca acorda si daca minorul este in Romania dar lässt in grija unuia din parinti.Eu muncesc in Germania,sunt divortata ,fetita este in custodia mea dar in Romania cu bunica.Mai am dreptul in aceste conditii la alocatie europeana? Va multumesc.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Buna ziua. In cazuri ca al dumneavoastra s-a refuzat acordarea alocatiei. Explicatia: copilul este in grija bunicii , nu al dumneavoastra.

      Löschen
    2. Buna ziua..ma puteteti indruma cat trebuie sa astept pt kindergheld?

      Löschen
  7. Buna seara.Am o asigurare care nu am inchiso când am plecat Si un credit la comerzbank.as dori sa mă întorc in Germania sau as dori sa Stiu dacă o sa am probleme pana apuc sa le plătesc.

    AntwortenLöschen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.