Mittwoch

Consiliere gratuita pentru romanii cu Gewerbe!

Bine ne-am regasit in 2016!

Fara a avea pretentia unei statistici, din experienta castigata prin intermediul biroului nostru putem spune ca fiecare al patrulea roman care ne apeleaza pe binecunoscutul numar de telefon 0162 3399335, are deja inregistrata o activitata independenta in Germania ( Gewerbe) sau doreste sa isi inregistreze o astfel de activitate, fie individual, fie in colaborare cu alte persoane ( GbR).

Doar o mica parte dintre romanii care au inegistrat Gewerbe s-au informat de la inceput ce presupune aceasta activitate, care sunt obligatiile si drepturile lucratorului independent, atat in raport cu finantele cat si in raport cu alte institutii. Atitudinea generala este de a inegistra Gewerbe si de a intra apoi in panica cand incep sa curga scrisorile de la autoritati sau diferite institutii.
Prea multi romani sunt luati prin suprindere de valul de obligatii dupa inregistrarea Gewerbe, prea multi romani nu au nici cea mai mica idee despre acest gen de activitate, semneaza "ca primarul" si se considera angajati, prea multe datorii se strang la finante pentru ca cetateanul roman cu Gewerbe nu stie ca are obligatii fiscale diferite de un angajat.

Iar noi vrem sa schimba asta! 

Asadar, incepem anul cu o veste foarte buna pentru toti romanii care au deschis Gewerbe in Germania, in special cei din zona Rhein-Main, precum si pentru cei care au in plan sa faca aceasta inregistrare in viitorul apropiat.
Vestea buna consta in sedinte de consiliere si indrumare gratuite, in cadrul biroului nostru din Frankfurt ! Pe principiul "Informeaza-te, apoi actioneaza" va stam la dispozitie in fiecare miercuri dupa-amiaza, timp de 3 luni de zile ( pana la sfarsitul lui martie, 2016) si va raspundem la intrebarile pe care le aveti legat de inregistrarea Gewerbe, asigurarile necesare, numar fiscal, variante de marketing, obligatii fiscale ( tva, declaratii de venit ), angajati, parteneriate, facturi.
Bonus: serviciul de deschidere cont bancar in Germania, privat sau business, fara a va mai deplasa dvs la filialele bancilor.

Intrevederile au loc doar in urma programarilor!
Pentru programari la sedintele gratuite va rugam sa folositi adresa de mail:
office@servicii-pentru-romanii-din-germania.de , cu subiectul " programare info Gewerbe"


*Va rugam sa retineti: consilierea gratuita consta in informatii administrative, nu este consiliere juridica sau fiscala si nu include nici servicii juridice sau fiscale. Pentru servicii juridice ori contabile/fiscale, va stau la dispozitie specialistii juridici si fiscali contra onorariilor practicate. 
Daca veti cauta un avocat sau un contabil, ori aveti nevoie de asistenta in relatia cu acestia, facem programare separata.



Pentru programari la specialisti pe probleme juridice&fiscale va rugam sa contactati BIROUL la numarul de telefon 0162 3399335 , de L pana V intre orele 10.00-18.00







Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.