Montag

Locuri de munca -Frankfurt am Main, Hessen, Rhein-Main Gebiet

Servicii de intermediere locuri de munca - Arbeitsvermittlung/ Personalvermittlung in Hessen/Rhein-Main Gebiet prin Biroul Agentiei ´´ Servicii pentru Romanii din Germania´´

  • Personal calificat : sudori, instalatori,electricieni,tamplari,zugravi.
  • Personal medical 
  • Muncitori in fabrici
  • Gastronomie 
  • Personal curatenie
  • Personal calificat si necalificat (zootehnie, agricultura)
  • Soferi
  • Secretariat
  • Vanzari


Aplicatia pentru noi oportunitati de angajare se face in limba germana indiferent de nivelul cunostintelor de limba germana ale aplicantului ! Daca cunostintele dvs de limba germana nu va permit redactarea corecta a CV-ului, respectiv scrisorii de intentie, apelati la traducatori/redactori!

 Cunostintele de limba germana, experienta pe piata de munca germana precum si recomandarile obtinute reprezinta intotdeauna un avantaj in fata potentialilor angajatori. 

RETINETI: 
Serviciile de verificare CV, optimizare Bewerbung, identificare si accesare angajatori, organizare interviuri si asitenta la interviu sunt parte a procesului de Vermittlung si nu presupun costuri sub forma de avans, taxe sau alte comisioane.
Procedura de intermediere locuri de munca este transparenta, cu clauze clare si fara taxe ascunse, comisioane sau onorarii in avans.

Ce NU facem:
-nu organizam plecari in masa din Romania spre Germania in vederea angajarii;
-nu percepem ´´taxe de inscriere´´
-nu promitem angajari si beneficii nenumarate;
- nu stabilim salariul pentru care dvs trebuie sa lucrati! Decizia remuneratiei va apartine si sunteti liber sa o negociati in cadrul interviului cu potentialul angajator;
-nu luam noi decizia angajarii;

Pentru detalii in limba romana: Tel: 01522.399.7005 - de luni pana vineri intre orele 10.00-18.00, orele Germaniei.

NOTA: vor fi luate in considerare doar aplicatiile candidatilor care indeplinesc regulile de bun simt ale unei aplicatii. CV-urile in alta limba decat limba germana, CV-urile scrise de mana, CV-urile incomplete, CV-urile redactate incorect cu cuvinte germane inexistente , CV-urile cu fotografii din vacante, CV-urile de 5 randuri -  nu vor fi considerate aplicatii valide.

6 Kommentare:

  1. Anonym12:55

    Buna ziua. este de bun simt modul in care lucrati suntem satui sa agentii care pretind comisioane in avans si ramai cu banii dati! Si e chiar foarte bine ca exista agentii in germania in care se vorbeste si romaneste, este un real suport pentru cei care inca nu vorbesc bine germana.Eu am apelat la dvs pentru altceva, vroiam doar sa va zic ca nu stiam ca aveti si serviciul asta dar acum ca stiu va pot recomanda cunstintelor din RO ,oameni seriosi care cauta de lucru! Elena.

    AntwortenLöschen
  2. Doamna Elena, va multumim pentru apreciere si pentru recomandare.Va stam la dispozitie in continuare cu servicii de relocare sau de intermediere locuri de munca.Numai bine!

    AntwortenLöschen
  3. Anonym12:31

    buna ziua as dori sami spuneti dac trimit CV an linba germana la dumneavoastra ma anunta cineva sau voi fi chemata la sediu sa putem vorbi ?as dori sa lucrez angajata antro fabrica dac se poate va multumesc mult

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Anonym23:29

      Buna ziua sunt si eu in Germania Frankfurt am Main Caut un post de munca.Cu limba Germana asa si asa ma discurc dar facu cursuri acuma.Am toate acetele in regula.
      Zicetimi si mie unde pot apela .Vreau un post de munca pe acte.Lasatim un numar unde pot contacta

      Löschen
  4. as dori sa lucrez si eu prin dumneavuastra locuesc an Frankfurt si sant ospatar bucatar pitetar,barman lucrez an domeniu de peste un 6 anni as dori sa pot lucra aici nu gasesc de munca vorbesc englez la perfectie italiana am trait 15 ani spaniola ma numesc ionut va rog frumos sa ma ajutati daca puteti la nr 01748939550 astept un rasp sau pe cipriano zaman Feceboock va multumesc pt atentie uitam varsta am 28

    AntwortenLöschen
  5. as vrea si eu urgent un loc de munca ca necalificat la curatenie ori ce alt ceva va multumesc anticipat

    AntwortenLöschen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.