Freitag

Servicii de relocare pentru romani

Relocarea sau, mai pe romaneste spus, mutarea intr-o alta tara, este un proces complex de organizare administrativa si integrare in noua comunitate.
Pentru a pune la punct toate detaliile relocarii , in cazul de fata in Germania, avem nevoie de resurse fizice, psihice si  deplasari dese. Nicio mutare majora nu este un lucru usor, mai cu seama atunci cand mutam toata familia, din care uneori fac parte copii de varsta scoalara/prescolara.

In ultimul an, multi romani rezidenti in Italia, Spania, Grecia sau Romania decid, din considerente personale sau profesionale, sa se mute in Germania, tara care inca ofera oportunitati in mediul muncii si/sau dezvoltarii profesionale. Germania atrage muncitorii straini din toate ramurile si in plus de asta, ofera oportunitati reale pentru cei care doresc sa presteze aici o activitate economica independenta .

Se pot ocupa romanii singuri de toate aspectele relocarii in Germania?

 Desigur. Conditia principala este sa aiba la dispozitie mult timp si cunostinte solide de limba germana. Fara timp la dispozitie si/sau fara cunostinte de limba germana, procesul de relocare se poate complica inca de la inceput.

Ce presupune relocarea?

Relocarea presupune informatie, cautare, contact cu cetatenii germani si cu oficialitatile germane, acte, inscrieri, cereri, formulare,contracte de inchiriere, contracte de munca, relatii cu instititiile germane , cu bancile, cu gradinitele/scolile, si asa mai departe.

Exista mai multe servicii de relocare?

Exista pachete de servicii care va sunt oferite ca atare, sau servicii individuale. In functie de nevoile pe care le aveti alegeti serviciul sau pachetul pe care doriti sa il primiti. Iar pentru clientii romani, asistenta va fi intotdeauna in limba romana!
Pentru o oferta de pret legata de relocare, pentru detalii legate de pachete si servicii, luati legatura cu  Biroul "Servicii pentru Romanii din Germania"


2 Kommentare:

  1. Anonym18:48

    Buna ziua. Sunt interesata de serviciile dvs, si e foarte urgent. Sunt pe punctul de a inchiria o locuinta in Frankfurt si am nevoie sa ma ajutati cu contractul casei si cu treburile administrative. Cu cine sa iau legatura? vreau sa vorbesc cu cineva de la dvs in limba romana.
    M.N.

    AntwortenLöschen
  2. Stimata doamna, sunati la numarul afisat la sectiunea ´´contact´´ 015223997005 intre orele 10.00- 18.00 pentru a discuta detaliile si pentru a stabili o intrevedere.

    Numai bine,
    Office ´´servicii pentru romanii din germania´´

    AntwortenLöschen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.